Hinnasto

Hinnastomme

Klikkaa otsikoista tarkempi sisältö hintoineen auki.

Kotihoidon hinnasto

Arki
20,00 € (30min)
40,00 € (60min)

Siivoushinnasto

Siivous
43,00 €/h
Käytettävään aikaan vaikuttavat muun muassa asunnon koko, pintojen materiaali ja tehtävät.
Erityisen likaiset kohteet (erite- ja raivaussiivoukset 50,00 €/h. 
Alv 24% sisältyy hintoihin.

Mittaukset ja toimenpiteet

Korvahuuhtelut
20,00€

Veroetu

Olemme ennakkoperintärekisteriin merkitty yritys, joten voit saada palveluistamme kotitalousvähennystä. Vähennystä saa myös esimerkiksi omille vanhemmille teetetystä kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä.

Verotuksessa voi työn hinnasta vähentää 60% ja vähennettävä enimmäismäärä on vuodessa 3500€/henkilö (vuonna 2022 ja 2023). Omavastuu on 100€ kalenterivuosittain.

Lisätietoja saat Verohallinnon sivuilta.

Palveluseteli

Pohjanmaan hyvinvointialueella on käytössä palveluseteli, jota myönnetään tilapäiseen ja säännölliseen kotipalveluun sekä omaishoitajien lakisääteisten vapaapäivien järjestämiseen. Asiakas voi näin valita yksityisen palveluntuottajan kunnallisten palvelujen sijaan.

Asiakas maksaa palvelujen hinnasta jäljelle jäävän osan palvelusetelin arvon vähentämisen jälkeen. Palvelusetelin arvoon vaikuttavat säännöllisessä kotihoidossa asiakkaan tulot. Lisätietoja saat Pohjanmaan hyvinvointialueen kotihoidon palveluohjaajilta tai kotihoidon kartoitustiimiltä. Lisätietoja löydät Pohjanmaan hyvinvointialueen sivuilta.

Osoitteesta www.palse.fi löydät lisätietoa sekä meidät palveluntuottajien joukosta.

Peruutukset

Peruutukset ajanvarauksiin viimeistään 2 päivää ennen, muutoin veloitamme koko hinnan. (Poikkeuksena äkilliset sairaustapaukset).